Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au luat asociații Intermedia Services Top SRL?

ro

02 Apr, 2022 00:00 2199 Marime text
  • Asociații societății Intermedia Services Top SRL, Titel Voineag și Daniela Mariana Bică au decis în cadrul Adunării Generale numirea în funcția de administrator al Danielei Bică pe o perioadă de 30 ani
  • Vă reamintim SRL-ul cu sediul social în Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat anul acesta de la Primăria Constanța, contractul de promovare a proiectului  - spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19
 

Asociații societății Intermedia Services Top SRL, Titel Voineag și Daniela Mariana Bică au decis în cadrul Adunării Generale numirea în funcția de administrator al Danielei Bică pe o perioadă de 30 ani.

De asemenea, asociații au mai decis numirea în funcția de administrator al lui Titel Voineag pe o perioadă de 30 de ani.

Administratorii vor face toate operaţiunile cerute pentru ducerea la îndeplinire a obiectului de activitate al societăţii, împreună sau separat.
Hotărârea asociaților a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.1240 din data de 25.03.2022.

Vă reamintim SRL-ul cu sediul social în Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat anul acesta de la Primăria Constanța, contractul de promovare a proiectului "creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19".
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un SRL din Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat contractul de promovare a spitalului modular de la Constanța, proiect anunțat de Primărie, dar care bate pasul pe loc (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii