Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:02 01 04 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un SRL din Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat contractul de promovare a spitalului modular de la Constanța, proiect anunțat de Primărie, dar care bate pasul pe loc (DOCUMENTE)

ro

10 Mar, 2022 00:00 2812 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciul de informare și promovare a proiectului "creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19"
  • Câștigătorul contractului nr. 36078 este un SRL din Eforie Sud
  • Potrivit contractului, SRL-ul care va încasa 4.050 lei fără TVA, trebuie să realizeze câte un comunicat de presă la începerea și finalizarea proiectului, realizarea și montarea unui panou temporar și a unui afiș care anunță proiectul și 185 de autocolante
  • SC Intermedia Services Top SRL aparține Marianei Daniela Bică și lui Titel Voineag
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 48 contracte de achiziții publice în valoare totală de 306.078 lei
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciul de informare și promovare a proiectului "creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19".
Câștigătorul contractului nr. 36078 este un SRL din Eforie Sud.
Potrivit contractului, SRL-ul care va încasa 4.050 lei fără TVA, trebuie să realizeze câte un comunicat de presă la începerea și finalizarea proiectului, realizarea și montarea unui panou temporar și a unui afiș care anunță proiectul și 185 de autocolante, vezi secțiunea „documente”.
SC Intermedia Services Top SRL a fost înmatriculată în 2014 iar în ultimul an fiscal a raportat o cifră de afaceri de 860.336 lei și un profit de 150.174 la un singur angajat.

Asociații firmei cu câte 50% sunt Mariana Daniela Bică și Titel Voineag. Acesta din urmă este și administratorul societății care trebuie să promoveze ceva ce nu există, recte spitalul modular Constanța.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 48 contracte de achiziții publice în valoare totală de 306.078 lei.

Obiectul de activitate declarat sunt activități de call-center.

Potrivit www.pressone.ro, respectiva societate a încheiat un contract în perioada pandemiei și cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.
Astfel, pe 2 aprilie 2020, Primăria Sectorului 3 achiziționa patru calupuri de „servicii pentru activitate de informare și publicitate”, în valoare de 1.120 de euro fiecare, adică aproximativ 5.000 de euro în total cu Intermedia Services Top SRL.

 
Firma a mai câștigat în 2020 alte 10 contracte pentru servicii de publicitate de la instituții publice din toată țara. Printre ele se numără primăriile Slatina, Cluj-Napoca, Botoșani sau Academia de Poliție Al. I. Cuza din București.
 
Dar ce s-a realizat până acum de către Primăria Constanța în privința spitalului modular.
S-a eliberat în data de 19 ianuarie 2022 un certificat de urbanism pentru Merlă Viorica Ani, directorul Direcției Dezvoltare și Fonduri Europene, pentru o investiție la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
 
Mai exact, prin CU 84 din 19 ianuarie 2022, documentul este valabil pentru pregătire teren și amplasare containere medicale pentru obiectivul „Creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în contextul Covid-19”, inclusiv organizarea de șantier. Documentul este valabil 24 de luni.
 
La finele lui noiembrie 2021, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru un nou spital modular (prima etapă a acestuia), ce va crește capacitatea de intervenție în lupta cu COVID-19 a Spitalului de Boli Infecțioase.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Ce pași a întreprins municipalitatea pentru înființarea Spitalului Modular de Boli Infecțioase Constanța

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac „Am semnat contractul de finanțare pentru un nou spital modular“
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii