Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul din Eforie Sud câștigă un nou contract de la Primăria Constanța. 50.000 lei fără TVA pentru promovarea etapei I din proiectul de reabilitare a reţelelor termice (DOCUMENT)

ro

26 May, 2022 00:00 3146 Marime text
  • Primăria Constanța a încheiat un nou contract cu SC Intermedia Services Top SRL de informare și publicitate pentru proiectul "Reabilitarea reţelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanţa - Etapa 1"
  • Valoarea contractului este de aproape 50.000 lei fără TVA iar potrivit înțelegerii contractuale, societatea cu sediul în Eforie trebuia să presteze în patru etape obligațiile din contract
  • Asociații și administratorii societății Intermedia Services Top SRL sunt Titel Voineag și Daniela Mariana Bică
  • Vă reamintim SRL-ul cu sediul social în Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat anul acesta de la Primăria Constanța, contractul de promovare a proiectului "creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19"
 

Primăria Constanța a încheiat un nou contract cu SC Intermedia Services Top SRL de informare și publicitate pentru proiectul "Reabilitarea reţelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanţa - Etapa 1".

Valoarea contractului este de aproape 50.000 lei fără TVA iar potrivit înțelegerii contractuale, societatea cu sediul în Eforie Sud trebuia să presteze în patru etape obligațiile din contract, vezi secțiunea „documente”.

Durata contractului este de 21 luni de la momentul semnării, perioadă în care, Intermedia Services Top SRL trebuie să realizeze trei conferințe de presă la debutul proiectului, comunicate de presă pe parcursul derulării proiectului, spot-uri pentru radio, pliante, mape, fluturași, banner, roll-up-uri și panouri temporare.

Asociații și administratorii societății Intermedia Services Top SRL sunt Titel Voineag și Daniela Mariana Bică.

Vă reamintim SRL-ul cu sediul social în Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat anul acesta de la Primăria Constanța, contractul de promovare a proiectului "creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19".

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 48 contracte de achiziții publice în valoare totală de 306.078 lei.

Obiectul de activitate declarat sunt activități de call-center.

Potrivit www.pressone.ro, respectiva societate a încheiat un contract în perioada pandemiei și cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Astfel, pe 2 aprilie 2020, Primăria Sectorului 3 achiziționa patru calupuri de „servicii pentru activitate de informare și publicitate”, în valoare de 1.120 de euro fiecare, adică aproximativ 5.000 de euro în total cu Intermedia Services Top SRL.

 Firma a mai câștigat în 2020 alte 10 contracte pentru servicii de publicitate de la instituții publice din toată țara. Printre ele se numără primăriile Slatina, Cluj-Napoca, Botoșani sau Academia de Poliție Al. I. Cuza din București.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un SRL din Eforie Sud cu activitate de call-center a câștigat contractul de promovare a spitalului modular de la Constanța, proiect anunțat de Primărie, dar care bate pasul pe loc (DOCUMENTE)

Ce decizii au luat asociații Intermedia Services Top SRL?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii