Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între o firmă din Constanța și DSVSA Tulcea (DOCUMENT)

ro

27 Feb, 2023 00:00 1321 Marime text
Licitație la DSVSA, foto: Pexels
  • Livrarea acestora se face la sediul DSVSA Tulcea, de pe strada Babadag nr. 165
 
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Tulcea a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizarea a două autolaboratoare.
 
Livrarea acestora se face la sediul DSVSA Tulcea, de pe strada Babadag nr. 165, din Tulcea. Atribuirea a avut loc la data de 30 august 2022, iar rezultatul a fost afișat la dată recentă în platforma SEAP, câștigător fiind Auto Haus Tudor SRL. Valoarea finală a contractului este de 182.745,88 lei.
 
Despre Auto Haus Tudor SRL
 

Potrivit Confidas.ro, societatea Auto Haus Tudor a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în Constanța, Centura DN 2A - Centura de Vest, obiectul de activitate fiind reprezentat de „comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule“.
 
Asociat unic este Dănuț Tudor, care și administrează firma, alături de Adina Tudor.
 
Numele Adinei Tudor se leagă și de DR Distribuție Piese SRL Constanța, în timp ce Dănuț Tudor și-a legat numele și de societățile E.D.A Comimpex, Edmarex Prod (cu Adina Tudor) și Grup Star 5, toate radiate.
 
În 2021, societatea Auto Haus Tudor a avut 48 de angajați, profit aproape 80.000 de lei și cifra de afaceri peste 11,68 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Auto Haus Tudor SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.746.255,60 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, contract pentru repararea și întreținerea autosanitarelor Renault
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii