Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, contract pentru repararea și întreținerea autosanitarelor Renault

ro

08 Feb, 2023 00:00 1346 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă.
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a semnat cu firma constănțeană Auto Haus Tudor SRL contractul privind serviciile de reparare și de întreținere a autosanitarelor marca Renault aflate în garanție.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă.
 
În ce privește explicațiile aferente acestei proceduri, se arată în datele oficiale că „în conformitate cu solicitarea Compartimentului Tehnic de a repara autosanitarele marca Renault primite de la I.S.U. Dobrogea în comodat, la unităţi service agreate de producător deoarece acestea se află în perioada de garanţie şi conform certificatelor de garanţie emise de producătorii acestora, s-a aplicat procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare în conformitate cu art. 104 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 98/2016“.
 
Valoarea contractului este de 206.961,49 de lei fără TVA, acesta fiind estimat inițial la 207.042,16 lei fără TVA.
 
Durata contractului este de 12 luni, iar finanțarea este asigurată din fonduri bugetare.
 
Amintim, la finele anului trecut, SAJ Constanța a semnat și contractul privind repararea și întreținerea autosanitarelor Volkswagen, în acel caz contractul fiind atribuit societății Cardinal Motors Constanța.
 
La rândul său, Auto Haus Tudor SRL a semnat în noiembrie 2022 cu Regia Autonomă Aeroportul Delta Dunării Tulcea contractul privind furnizarea unui autovehicul cu cinci locuri.
 
Despre Auto Haus Tudor SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 7 februarie 2023, societatea Auto Haus Tudor a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în Constanța, Centura DN 2A - Centura de Vest, obiectul de activitate fiind reprezentat de „comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule“.
 
Asociat unic este Dănuț Tudor, care și administrează firma, alături de Adina Tudor.
 
Numele Adinei Tudor se leagă și de DR Distribuție Piese SRL Constanța, în timp ce Dănuț Tudor și-a legat numele și de societățile E.D.A Comimpex, Edmarex Prod (cu Adina Tudor) și Grup Star 5, toate radiate.
 
În 2021, societatea Auto Haus Tudor a avut 48 de angajați, profit aproape 80.000 de lei și cifra de afaceri peste 11,68 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Auto Haus Tudor SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 2.746.255,60 de lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
SAJ Constanța a achiziționat servicii de reparații și întreținere pentru autosanitare (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii