Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de circa 2 milioane de lei Vodafone România SA va furniza un sistem de monitorizare video a Portului Jurilovca, județul Tulcea (DOCUMENT)

ro

16 Feb, 2024 17:00 889 Marime text
  • Contractul „Furnizare sistem integrat de monitorizare video și gestionare trafic rutier și pietonal Portul Jurilovca“ a fost atribuit de Primăria Jurilovca companiei Vodafone România.
  • Contractul are valoarea de 1.949.976,43 lei.
  • Durata contractului este de 36 luni.
 
Primăria Jurilovca, județul Tulcea, a publicat pe SICAP numele societății comerciale care a câștigat contractul „Furnizare sistem integrat de monitorizare video și gestionare trafic rutier si pietonal Port Jurilovca“.
 
Astfel, pe data de 13 febuarie, contractul a fost atribuit companiei Vodafone România, valoarea acestuia fiind de 1.949.976,43 lei. Durata contractului este de 36 luni.
 
Implementarea contractului este o soluție de securizare perimetrală și sistem de acces parcare, în zona de acostare a comunei Jurilovca, inclusiv strada Portului, aduce beneficii semnificative pentru siguranța și eficiența comunităților urbane. Prin integrarea tehnologiei de supraveghere video cu analiza datelor bazată pe inteligența artificială, acest sistem poate preveni dezastre naturale, îmbunătăți circulația rutieră și facilita gestionarea urbană. Cu toate acestea, este esențial să se asigure un echilibru între beneficiile tehnologiei și respectarea drepturilor individuale și a confidențialității datelor.
 
Obiectul prezentei proceduri de achiziție îl reprezinta realizarea unei investiții în cadrul zonei de acostare a comunei Jurilovca, inclusiv strada Portului, în vederea îndeplinirii următoarelor scopuri:

-  Avertizare Hidrologică și prevenirea dezastrelor naturale, prin monitorizare permanentă;
- un sistem de supraveghere video inteligent poate fi echipat cu senzori pentru monitorizarea nivelului apei în râuri, canale și zone predispuse la inundații.
- Utilizând algoritmi de inteligență artificială, sistemul poate detecta creșterile bruște ale nivelului apei și poate emite avertizări automate către autorități și comunitate.
- prin identificarea rapidă a situațiilor de risc, autoritățile pot lua măsuri preventive, cum ar fi evacuarea zonelor expuse sau consolidarea digurilor, pentru a minimiza pagubele cauzate de inundații și alunecări de teren.
- camerele de supraveghere pot fi amplasate în locații critice, precum baraje, poduri sau podețe, unde schimbările rapide ale nivelului apei pot avea consecințe grave.
- Imaginile și datele colectate pot fi transmise în timp real către un centru de control, unde experții pot analiza situația și pot lua decizii informate.
- prin această monitorizare permanentă, se pot preveni situațiile în care nivelul apei crește brusc și în mod neașteptat, asigurându-se că măsurile de protecție sunt active înainte de a avea loc eventualele dezastre.
 
 

Despre Vodafone România SA

 
Vodafone România SA a fost înființată în 1996 și are sediul social în Sectorul 2, pe bd. Barbu Văcărescu, nr. 201, obiectul de activitate fiind „activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit)“.
 
Acționar majoritar este Vodafone Europe BV, cu sediul în Olanda, iar restul acțiunilor sunt deținute de Vodafone International Holdings BV, tot din Olanda.
 
Director general și președinte al Consiliului de Administrație este Achillefs Kanaris.
 
Pentru anul 2021, compania a raportat o pierdere de 410.916.538 de lei și o cifră de afaceri de 4.587.469.131 de lei.
 
Pentru 2022, cifra de afaceri a fost de 4,695,157,165.00 lei și un profit de -121,899,297 lei la un număr de 2.970 de angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 2.35%, potrivit www.termene.ro.
 
Vodafone Romania SA a încheiat peste 3.000 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 185.263.826,26 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Vodafone România a bătut palma cu Primăria Constanța și va asigura serviciile de telefonie mobilă și date mobile

Vodafone Romania, contract pentru implementarea serviciilor electronice la Primăria Jurilovca, județul Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii