Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:05 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul Energetic Oltenia SA cumpără materiale refractare de la o societate din Tulcea

ro

16 Oct, 2020 00:00 2444 Marime text
 
  • Complexul Energetic Oltenia SA  cumpără materiale refractare pentru inzidiri, anunț ce poate fi consultat în secțiunea "Documente".
 
Denumirea completă a proiectului atribuit este "Materiale refractare pentru inzidiri". Societatea care se vor ocupa de furnizarea materialelor este Tremag SA. Atribuirea a avut loc în data de 12.10.2020.
 

Descrierea contractului

 
Contractul constă în furnizarea de materiale refractare pentru inzidiri conform caiet de sarcini nr. 838/25.06.2020. Solicitarile de clărificari se vor face cu 5 zile înainte de data de depunere a ofertelor la sectiunea întrebări în SICAP, iar răspunsul entitatii contractante se va transmite cu cel puțin 3 zile inainte de data de depunere a ofertelor. Entitatea contractantă va răspunde numai la solicitarile de clarificări depuse până la termenul limită, stabilit pentru primirea acestora.
 
Firma câștigătoare este Tremag SA.
 

Despre Tremag SA


Societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul social în municipiul Tulcea. Societatea are capital social subscris de 26.570.275lei, integral vărsat, valoarea unei părți sociale fiind de 2.5 lei.
  
Acționari sunt Pies Gregor, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 39.93%, Mircea Ştefan, care este și administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 42.44%.
 
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea de produse refractare. Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2019 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 10.533.531lei, profit de 614.909 lei și un număr mediu de 71 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:
 
Corpul de control al prim-ministrului, controale la Complexul Energetic Oltenia SA

O firmă din Constanţa riscă un proces uriaş! Ce spun oficialii societăţii Complexul Energetic Oltenia

Decizii importante în cadrul ședinței AGA a societății Tremag SA
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii