Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanţa riscă un proces uriaş! Ce spun oficialii societăţii Complexul Energetic Oltenia

ro

03 Apr, 2018 00:00 3241 Marime text
Directoratul societăţii Complexul Energetic Oltenia SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) pentru data de 26 aprilie, ora 12.00, la sediul societăţii situat în Bucureşti, pe strada Badea Cârţan. Pe ordinea de zi se află şapte subiecte, unul dintre ele reprezentând aprobarea propunerii de promovare a cererii de chemare în judecată a SC BVA Coal SRL Constanţa, pentru suma de 9.961.654,64 de lei, reprezentând penalităţi de întârziere calculate pentru neîndeplinirea contractului nr. 2964/CEO/19.12.2014.
 
În prezent, SC BVA Coal SRL cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Ştefan cel Mare, într-un apartament, figurează ca radiată, potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului (consultat la data de 2 aprilie), însă există SC BVA Coal SRL, din 2016, în municipiul Iaşi, pe bulevardul Primăverii.
 
În luna iulie 2015, site-ul Agerpres informa că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au început urmărirea penală pentru un presupus abuz în serviciu privind contractul încheiat de Complexul Energetic Oltenia (CEO) cu BVA Coal pentru livrarea în Serbia a unei cantităţi de cărbune. Conform sursei mai sus citate, „în acest moment, în cauza penală la care faceţi referire este începută urmărirea penală doar cu privire la faptă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu“. BVA Coal SRL Constanţa a fost înfiinţată cu câteva zile înainte să se organizeze licitaţia din Serbia, mai exact în data de 23.10.2014.
 
La acea vreme, ca asociaţi persoane fizice apăreau George Mălin Ilie, născut la data de 22.01.1971, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%, şi Oniga Iacob, născută la data de 1.05.1968, în Suceava, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. Firma era administrată de George Mălin Ilie şi avea ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate. Tot în 2015 mai arătam că, potrivit Registrului Comerţului, numele lui George Mălin Ilie este legat de SC Vectra Trading SRL, de Proagra Meridian - firmă radiată, precum şi de BVA Structure Trading SRL.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului (consultat pe 2 aprilie), SC BVA Coal SRL cu sediul în Iaşi este condusă de George Mălin Ilie şi de Oniga Iacob. SC BVA Coal SRL (Iaşi) are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate.
 
Citeşte şi:
 
DNA a început urmărirea penală privind contractul încheiat de Complexul Energetic Oltenia cu BVA Coal din Constanţa

O afacere păguboasă O firmă de apartament din Constanţa a pierdut contractul cu CEO pentru că nu a livrat cărbunele! (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii