Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:32 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC se apucă de construcţia unor drumuri noi la Ovidiu, Tortoman şi Deleni alături o firmă înfiinţată anul trecut (document)

ro

08 Nov, 2016 08:48 1914 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Consiliul Judeţean Constanţa a organizat recent o procedură simplă prin care a atribuit un contract pentru servicii de proiectare şi execuţia drumurilor se acces la obiectivele nou construite în localităţile Ovidiu, Tortoman şi Deleni.
 
Este vorba despre drumuri de exploatare şi vor fi realizate pentru accesul utilajelor şi mijloacelor de transport ce deservesc investiţiile de la: Staţia de Tratare Mecano - Biologică şi Staţia de sortare Tortoman - Staţia de Tratare Mecano - Biologică şi Staţia de sortare Ovidiu - Staţia de transfer Deleni.
 
Contractul are o valoare de 3.324.054, 54 lei (fără TVA) şi a fost atribuit după criteriul preţului cel mai scăzut firmeu TELOR INVEST SRL din Bucureşti.
 
Valoarea estimată totală a contractului înscrisă în anunţul de atribuire este de 5.624.850,58 lei.
 
Consiliul Judeţean Constanţa a primit 10 oferte pentru acest contract, însă cea mai bună se pare că a fost cea  formulată de TELOR INVEST SRL. Firma are sediul social în Bucureşti, strada Cetatea de Baltă, nr. 102A, Sector 6 şi a luat fiinţă abia anul trecut, ]n 2015, când a şi „împuşcat“ un contract cu CNADNR, în valoare de 14.266.980 lei, fără TVA, pentru întreţinerea unor drumuri aflate în administrarea DRDP Constanţa.
 
Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Unic asociat este George Oliviu Cătană, în vârstă de 60 de ani, născut la Gherla, în judeţul Cluj.  El mai apare la Registrul Comerţului ca asociat în cadrul TEHNOSMART CONSTRUCT SRL, firmă cu sediul tot în Capitală.
 
Administratorul TELOR INVEST SRL este Cătălin Lucian Dinu, în vârstă de 37, originar din Târgovişte. El are un mandat de un an, care va expira pe 29.07.2017. Firma se ocupă cu construcţia de drumuri şi autostrăzi.
 
În secţiunea Documente a acestui material puteţi consulta anunţul de atribuire a acestui contract
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii