Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJ Tulcea bate palma cu firma controlată de primarul din Crișan, pentru furnizarea unei ambarcațiuni (DOCUMENT)

ro

28 Apr, 2023 00:00 1287 Marime text
Foto: pexels
  • Atribuirea a avut loc la data de 26 aprilie 2023
 
Consiliul Județean Tulcea a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru furnizarea unei ambarcațiuni.
 
Atribuirea a avut loc la data de 26 aprilie 2023. Obiectul achiziției constă în furnizare ambarcațiune nouă, cu motor de 250 CP, capacitate de transport de minim 9 persoane și cabină închisă, care să asigure deplasarea acesteia și în condiții de iarnă, conform cerințelor din caietul de sarcini. Valoarea finală a achiziției este de 597.000 lei, iar firma câștigătoare este Pronautica Boats SRL.
 
Pronautica Boats SRL
 
Firma este controlată, potrivit Confidas.ro, de Silviu Florin Rahău, cu 66,67 %, și de Costel Baciu, cu 33,33 %. Rahău Silviu Florin mai apare în Pronautica SRL, din Tulcea, iar în trecut a figurat în Master Fotovoltaic Energy SRL și în Mex-Com SRL, ambele radiate.
 
Costel Baciu mai apare în SC Pronautica SRL.
 
Silviu Florin Rahău este primarul din comuna tulceană Crișan.
 
Potrivit declarației de interese completate la data de 8 iunie 2022, Silviu Florin Rahău, având funcţia de primar al comunei Crișan, a menționat că este asociat  în două societăți comerciale, respectiv: Pronautica SRL și Pronautica Boats SRL.  
 

Pentru anul trecut, cu un angajat, Pronautica Boats SRL a declarat o cifră de afaceri de 581.367 de lei, cheltuieli de 633.057 lei și o pierdere de 57.501 lei.
 
Cealaltă companie, Pronautica SRL a încheiat 348 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.166.653,32 lei, iar printre autoritățile contractante se află Administrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București, Autoritatea Navală Română, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Garda de Coastă și IPJ Tulcea, Municipiul Tulcea și Inspectoratul General al Poliției Române.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Firma unui primar din Tulcea, contract câștigat la Serviciul de Ambulanță (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii