Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va repara sistemul informatic al Electrocentrale Constanţa? Contractul este de 15.225 de lei fără TVA (document)

ro

07 Dec, 2016 00:00 1639 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Recent, Electrocentrale Constanţa SA a atribuit contractul „Reparare sistem informatic producţie SCADA“, care ar urma să fie prestat la sediul Societăţii Electrocentrale Constanţa SA din Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 123.
 
Potrivit anunţului de atribuire, valoarea totală finală a contractului este de 15.225 de lei, fără TVA, tipul procedurii fiind negocierea fără anunţ de participare, întrucât lucrările/produsele/serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate. Licitaţia electronică s-a atribuit în funcţie de preţul cel mai scăzut. Contractul a fost atribuit pe 28 noiembrie, singurei societăţi care şi-a depus oferta şi care a fost validată - Mikon Systems SRL, cu adresa în Sectorul 6 din Bucureşti, pe strada Castranova nr. 20. 

Despre Mikon Systems SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Mikon Systems SRL a fost înfiinţată în 1999, actualul administrator fiind Constantin Alexandru, de asemenea asociat al firmei, alături de Carmen Alexandru. Firma are ca obiect „activităţi de realizare a soft-ului la comandă“. Sediul social este localizat pe strada Castranova din Bucureşti. Capitalul social subscris al firmei este de 500 de lei, integral vărsat, compus din 50 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Electrocentrale Bucureşti SA a predat aceleiaşi firme şi în anii 2010 şi 2011 contractul privind asistenţa tehnică şi serviciile de întreţinere pentru aplicaţiile informatice de la CET Palas. Valoarea totală finală a contractului atribuit Mikon Systems SRL în anul 2011 a fost de 125.491 de lei, fără TVA.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului „Reparare sistem informatic producţie SCADA“.
 
Citeşte şi:

Cine se ocupă de asistenţa aplicaţiilor informatice la CET Palas (document)

Cine se ocupă de asistenţa aplicaţiilor informatice la CET Palas
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii