Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:20 16 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de servicii de pază şi securitate la Spitalul Municipal Mangalia (document)

ro

04 Oct, 2016 19:44 2196 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Municipal Mangalia a atribuit un contract privind „servicii de pază şi securitate, transport valori şi monitorizare instalaţii supraveghere”. Cinci firme au fost interesate de acest contract, câştigătoare fiind declarată, pentru suma de 62,623.2 RON, fără TVA, firma Tam Guard Protect, din Constanţa.
 
Fima câştigătoare are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „activităţi de protecţie şi gardă”. Asociaţi sunt Mirela Tănase (cotă de participare la beneficii şi pierderi: 95% / 95%) şi Traian-Dodel Tănase (cotă de participare la beneficii şi pierderi: 5% / 5%). Larie Toader este administrator.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii