Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„CFR” SA a atribuit contractul pentru revizii anuale şi reparaţii la pluguri de zăpadă (document)

ro

20 Sep, 2015 00:11 3390 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, sucursala Regională CF Constanţa, a atribuit contractul „revizii anuale şi reparaţii pluguri de zăpadă tip WPZ şi PZH - 2 loturi”.
 
Potrivit anunţului de atribuire cu numărul 161728/14.09.2015, descrierea succintă a contractului este următoarea: „revizii anuale pluguri de zăpadă tip PZH, WPZ, conform cerinţelor caietului de sarcini. Lotul 1: revizii anuale şi reparaţii pluguri de zăpadă tip WPZ - cinci bucăţi. Lotul 2: revizii anuale şi reparaţii pluguri de zăpadă tip PZH - trei bucăţi”.
 
Contractul, al cărui criteriu de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut", i-a revenit operatorului economic SC Întreţinere şi reparaţii locomotive şi utilaje - CFR Irlu SA, cu sediul în Bucureşti. Estimat iniţial la suma de 50000.00 lei (fără TVA), contractul a fost achiziţionat la valoarea de 44483.28 lei (fără TVA).
 
Detalii despre societatea SC Întreţinere şi reparaţii locomotive şi utilaje - CFR Irlu SA
 
Înfiinţată în anul 2001, la Bucureşti, SC Întreţinere şi reparaţii locomotive şi utilaje - CFR Irlu SA  se ocupă cu “repararea şi întreţinerea altor echipamente de transport n.c.a”. Potrivit Registrului Comerţului, firma se află sub incidenţa Legii nr. 85/2014.
 
Compania are drept acţionar persoană juridică Societatea Naţională de transport feroviar de marfă "CFR Marfă" SA, care are şi calitatea de asociat unic, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Această mai apare ca asociat persoană juridică în următoarele firme: Rolling Stock Company SA, în stare de funcţiune, Societatea Comercială de Transport Maritim şi de Coastă „CFR Ferry-Boat” SA, radită, şi Transbordare Vagoane Marfa SA, în funcţiune.
 
Menţionăm că nu figurează niciun acţionar persoană fizică în cadrul firmei care a câştigat contractul. Pe de altă parte, persoanele împuternicite sunt reprezentate de Mihail Victor Manole, cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie, Leonard Ciupitu, de asemenea cu calitatea de administrator, dar provizoriu, Alma-Ecaterina Ganceanu, cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie, Augustin Nicolae Huidu, cu calitatea de administrator special. Acesta deţine şi puteri ale unui director provizoriu. De asemenea, mai figurează şi Nina Dobre, cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie, şi Alexandru Trandafir, la rândul lui cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie. Totodată, în calitate de administrator judiciar, potrivit Registrului Comerţului, figurează Five SPRL, reprezentat prin Alina Popa.
 
Potrivit vrajitorul.eu, SC Întreţinere şi reparaţii locomotive şi utilaje - CFR Irlu SA a înregistrat o cifră de afaceri de 87.125.364 lei, un profit net al exerciţiului de 0 lei, datorii totale de 112.845.016 şi 1.619 salariaţi. Datele se aplică pentru anul 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii