Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:01 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa cumpără reactivi pentru Sistemul Diamed (document)

ro

05 Dec, 2016 07:38 1321 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice".Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind achiziţia de „reactivi pentru determinarea grupelor de sânge pentru Sistemul Diamed”. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

Pentru suma de 103711.17 RON, fără TVA, Dialab Solutions SRL, cu sediul social în Bucureşti, este operatorul economic declarat câştigător, potrivit licitatiepublica.ro.

Firma câştigătoare a fost înregistrată la Registrul Comerțului în anul 2008 și un capital social de 97.260 RON, integral vărsat. Asociatul unic este Koutonco LTD, cu sediul în Cipru, Agathonos. Dialab Solutions SRL are ca domeniu de activitate „comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
În secţiunea „Documente” a articolului puteţi citi anunţul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii