Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme se vor ocupa de reparaţiile maşinilor din curtea ISU „Dobrogea“. Una dintre societăţi înregistrează pierderi masive (document)

ro

06 Nov, 2018 00:00 2061 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” a încheiat un acord-cadru pentru servicii de reparare şi întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe pentru autospecialele din parcul ISU Constanţa 24 luni.
 
Atribuirea a fost făcută la data de 31 octombrie 2018 şi are ca obiect servicii de reparare şi întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe pentru autospecialele din parcul ISU „Dobrogea” al judeţului Constanţa în perioada 2018-2020, obiect ce a fost divizat în 10 loturi, pentru a adapta dimensiunea contractelor individuale rezultate, astfel încât să corespundă mai bine nevoilor autorităţii contractante, precum şi capacităţii operatorilor economici. În acest sens, se vor încheia acorduri-cadru pentru fiecare lot în parte.
 
Autoritatea contractantă este interesată să achiziţioneze, pe de o parte, piese de schimb şi materiale necesare în procesul de întreţinere a autovehiculelor, iar pe de altă parte, servicii de întreţinere şi reparare a autovehiculelor din dotarea ISU „Dobrogea” al judeţului Constanţa, în atelierele specializate ale operatorilor economici câştigători ai acordurilor-cadru ce fac obiectul prezentei proceduri.
 
Firmele câştigătoare cărora le-a fost atribuit contractul sunt UTILNAVOREP SRL, Cardinal Motors SRL, Andromeda Serv SRL.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, societatea UTILNAVOREP SRL a fost înfiinţată în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Are un capital social subscris de 5.000.000 de lei, integral vărsat. Administratorii societăţii sunt Rodica Ciubotaru, Adela Diaconescu şi Sorin Mitrea. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor. Pentru anul fiscal 2017, societatea a raportat cifră de afaceri netă de 57.998.966 de lei, profit de 15.082.263 de lei şi 221 de salariaţi.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Andromeda Serv SRL a fost înfiinţată în anul 2000, în municipiul Constanţa.
Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Brotăcei Aliment SRL şi Daniel Manole. Cel din urmă este şi administratorul firmei, al cărei domeniu este „activităţi de comerţ cu alte autovehicule”.


Conform Registrului Comerţului, Cardinal Motors SRL a luat fiinţă în anul 1994, cu sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social este de 10.880.376 de lei. Asociaţi în firmă sunt Anca Nicoleta Precup, cu o cotă de 2,69%, Ioan Precup, cu o cotă de 46,24%, şi Paul Mihai Nicu Precup, cu o cotă de 51,07%. Administrator este Dumitru Caragheorghe. Administrator judiciar este Servicii de Reorganizare şi Lichidare IPURL. Activitatea principală a societăţii este întreţinerea şi repararea autovehiculelor. Pentru anii 2015 şi 2016 nu apar date financiare. În 2017, numărul mediu de angajaţi este 61, cu o cifră de afaceri de 29.131.422 lei, iar pierderea a fost de 17.449.032 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a celor două contracte.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii