Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:52 04 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța dă peste 130.000 de euro pentru repararea și întreținerea autosanitarelor Volkswagen

ro

24 Dec, 2022 15:57 1187 Marime text

 
  • Se precizează în informațiile oficiale că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, pentru „protecția unor drepturi exclusive, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală“.
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a încheiat cu societatea Cardinal Motors Constanța contractul privind serviciile de reparare și de întreținere a autosanitarelor marca Volkswagen aflate în garanție.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 653.477,14 lei fără TVA, adică echivalentul a peste 130.000 de euro, la cursul actual.
 
De asemenea, se precizează în informațiile oficiale că atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, pentru „protecția unor drepturi exclusive, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală“.
 
În plus, se mai arată că „în conformitate cu solicitarea Compartimentului Tehnic de a repara autosanitarele marca Volkswagen primite de la I.G.S.U., la unități service agreate de producător deoarece acestea se afla în perioada de garanție și conform certificatelor de garanție emise de producătorii acestora și a Caietului de sarcini de la achiziția națională de autosanitare, unde este menționat faptul că mentenanța acestora trebuie făcută la unități service agreate de producător, s-a aplicat procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare în conformitate cu art. 104 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 98/2016“.
 
Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, iar durata contractului este de 12 luni.
 
Despre Cardinal Motors Constanța
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 23 decembrie 2022, Cardinal Motors Constanța a fost înființată în 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 79, iar obiectul de activitate este reprezentat de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 
Asociați sunt Daniel Eugen Dobre (86,67%), Paul Mihai Nicu Precup (5%), Raluca Mirela Căpălneanu (5%) și Anca Nicoleta Precup (3,33%).

 
Administratori figurează Nicolae Băltățeanu, Raluca Mirela Căpălneanu și Paulina Cocoș.
 
În 2021, societatea a avut 53 de angajați, profit peste 350.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 25,25 de milioane de lei, ultimele două valori fiind în scădere față de anul precedent, iar numărul angajaților înregistrând o creștere cu doi angajați.
 
Societatea are un service și showroom auto în Constanța, pe bulevardul Tomis, nr. 478.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Cardinal Motors Constanta SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 343.695,40 de lei, iar printre instituțiile publice care au încheiat contracte cu firma se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Curtea de Apel Constanța, DIICOT, Direcția de Sănătate Publică Tulcea, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Director medical la stat, femeie de afaceri în privat. Averea și interesele directorului medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii