Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Dobrogea, acorduri-cadru pentru întreținerea autospecialelor și autovehiculelor instituției. Ce firme se vor ocupa de reparații (DOCUMENTE)

ro

01 Apr, 2023 00:00 1332 Marime text
  • Atribuirea celor două contracte s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, autoritatea contractantă arătând că s-a mers pe această procedură având în vedere „durata mai scurtă a procedurii pentru asigurarea continuității desfășurării activității la toate subunitățile până la demararea și finalizarea unei proceduri de licitație deschisă“.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța a semnat acorduri-cadru cu societățile Cardinal Motors Constanța SRL și, respectiv, Autoklass Center SRL pentru serviciile de întreținere a autospecialelor și autovehiculelor instituției.
 
Atribuirea celor două contracte s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă, autoritatea contractantă arătând că s-a mers pe această procedură având în vedere „durata mai scurtă a procedurii pentru asigurarea continuității desfășurării activității la toate subunitățile până la demararea și finalizarea unei proceduri de licitație deschisă“.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea acordului cadru încheiat cu societatea Cardinal Motors Constanța este de 89.519,11 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de 97.478,99 de lei.
 
Mai precis, a fost încheiat „acord-cadru pentru servicii de reparare şi de întreţinere a autospecialele din parcul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” al judeţului Constanta - Lot 2 - Servicii de reparare şi de întreţinere a autospecialelelor marca Volkswagen“.
 
Acordul încheiat cu Autoklass Center SRL vizează „servicii de reparare şi de întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe, în vederea asigurării stării de operativitate a autospecialelor din cadrul parcului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa“.
 
Valoarea acestuia se ridică la 78.936,36 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial la 84.033,61 de lei fără TVA.
 
Despre Cardinal Motors Constanța
 
Potrivit Confidas.ro, Cardinal Motors Constanța a fost înființată în 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 79, iar obiectul de activitate este reprezentat de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 
Asociați sunt Daniel Eugen Dobre (86,67%), Paul Mihai Nicu Precup (5%), Raluca Mirela Căpălneanu (5%) și Anca Nicoleta Precup (3,33%).
 
Administratori figurează Nicolae Băltățeanu, Raluca Mirela Căpălneanu și Paulina Cocoș.
 
În 2021, societatea a avut 53 de angajați, profit peste 350.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 25,25 de milioane de lei, ultimele două valori fiind în scădere față de anul precedent, iar numărul angajaților înregistrând o creștere cu doi angajați.
 
Societatea are un service și showroom auto în Constanța, pe bulevardul Tomis, nr. 478.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Cardinal Motors Constanta SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 343.695,40 de lei, iar printre instituțiile publice care au încheiat contracte cu firma se numără Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Curtea de Apel Constanța, DIICOT, Direcția de Sănătate Publică Tulcea, dar și altele.
 
Despre Autoklass Center SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 31 martie 2023, Autoklass Center SRL București a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în București, Sectorul 4, Splaiul Unirii, nr. 166A, având ca obiect de activitate comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone).
 
Asociați în firmă sunt Romstal Investment SRL, Perini Lang Holding SRL, Framan SRL, Ovidiu Gavril Henter, Thomas Jurgen Schunn și Roberto Daniel Grecu.
 
Administratori sunt Gabriel Ioan Negrila, Corneliu Florin Paraschiv, Roberto Daniel Grecu și Dan Șerbănescu.
 
În 2021, societatea a declarat 444 de angajați, profit peste 38,16 milioane de lei și cifra de afaceri peste 974,90 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru sau sucursale în țară, inclusiv în Constanța, sediul fiind pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Autoklass Center SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 67.198.539,15 lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Administrația Prezidențială, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna, Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații, dar și altele.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta anunțurile de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Utilnavorep, Andromeda Serv SRL și Autoklass Center se vor ocupa de mașinile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii