Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va organiza evenimentul „Tradiții și obiceiuri de Crăciun”, la Limanu, județul Constanța? (DOCUMENT)

ro

20 Dec, 2023 17:00 853 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 30.000 lei
Primăria comunei Limanu, județul Constanța, a organizat o licitație pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de servicii pentru organizarea evenimentului „Tradiții și obiceiuri de Crăciun”.
 
Valoarea totală a achiziției este de 30.000 lei, atribuirea având loc pe data de 15 decembrie 2023, firma câștigătoare fiind declarată Event Time Music SRL.
 
Despre Event Time Music SRL

Firma a fost înființată în anul 2019 și are ca obiect de activitate, activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Acesta are sediul social pe strada Căminului din Limanu.
 
Potrivit termene.ro, cifra de afaceri Event Time Music SRL a fost de 669.627 lei în anul 2022, cu un profit de 124.979 lei. 
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri. Firma a raportat un număr de un angajat în anul 2022.
Event Time Music SRL îl are ca asociat unic și administrator pe Cociuban Mihai, cu un aport de 200 părți sociale. 

 
Acesta mai este și administrator în firma Nana Rainbow SRL. 

În trecut, cu firma Event Time Music a mai câștigat în 2022 contracte vizând evenimente ca Festival de fotografie 2 Mai, cât și a Târgului de carte, Folk și Poezie, tot la 2 Mai.
 
A mai organizat expoziții de pictură, tot în 2022, cât și festivaluri de teatru și film. În același an, a mai organizat un festival de muzica jazz și blues tot în sudul litoralului.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Expoziție de pictură la Limanu, județul Constanța! Ce firmă se va ocupa de organizare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii