Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziție de pictură la Limanu, județul Constanța! Ce firmă se va ocupa de organizare (DOCUMENT)

ro

22 Jun, 2023 14:10 1287 Marime text

 
Primăria Comunei Limanu, județul Constanța, achiziționează prin cumpărare directă, servicii de organizare a unei expoziții de pictură. 
Ofertant câștigător este Event Time Music SRL.

Valoarea estimativă a contractului este de 10.000.00 lei. 

 
Despre Event Time Music SRL

Firma a fost înființată în anul 2019 și are ca obiect de activitate, activități suport pentru interpretare artistică (spectacole). Acesta are sediul social pe strada Căminului din Limanu.
 
Potrivit termene.ro, cifra de afaceri Event Time Music SRL a fost de 669.627 lei în anul 2022, cu un profit de 124.979 lei. 
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri. Firma a raportat un număr de un angajat în anul 2022.
Event Time Music SRL îl are ca asociat unic și administrator pe Cociuban Mihai, cu un aport de 200 părți sociale. 
 
Acesta mai este și administrator în firma Nana Rainbow SRL. 

În trecut, cu firma Event Time Music a mai câștigat în 2022 contracte vizând evenimente ca Festival de fotografie 2 Mai, cât și a Târgului de carte, Folk și Poezie, tot la 2 Mai.
 
A mai organizat expoziții de pictură, tot în 2022, cât și festivaluri de teatru și film. În același an, a mai organizat un festival de muzica jazz și blues tot în sudul litoralului.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Peste 990.000 de euro, pentru modernizarea infrastructurii rutiere în Limanu, județul Constanța. La ce firmă merg banii (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii