Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:18 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât și cui plătește CNADNR pentru întreținerea A2 și A4 (document)

ro

13 Jun, 2015 17:25 1313 Marime text
 
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a atribuit, ieri, în urma unei licitații deschise, contractul de “Întreținere curentă pe timp de vară 2015-2016 - DRDP Constanța - Autostrada A2-A4”.
 
Conform licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 18.976.455 de lei, fără TVA, iar câștigătorul este societatea comercială Autoprima Serv SRL Constanța. Detalii se pot regăsi în secțiunea Documente.
 
Autoprima Serv a realizat în utimii ani mai multe lucrări de reparare și construcții de drumuri în județul Constanța, beneficiind de contracte cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri și cu Primăriile Horia, Albești, Lumina, Pecineaga etc.
 
Firma are ca obiect de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor și îi are ca sociați, cu părți egale, pe soții Iudit și Adrian Balagiu. În anul 2013, cu doar 83 de angajați, societatea a avut o cifră de afaceri de 54,6 milioane de lei și un profit net de 6,3 milioane de lei. Coform estimărilor vrajitorul.eu, Autoprima Serv se află într-o situație financiară bună și are un grad ridicat de stabilitate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii