Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:26 23 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Baza Logistică Navală cumpără compresoare de aer fixe (document)

ro

05 Nov, 2016 16:50 1614 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Baza Logistică Navală (UM 02022) cu sediul pe strada Fulgerului, nr. 99 din Constanţa a realizat de curând o procedură simplificată pentru atribuirea unui contract pentru a cumpăra compresoare de aer fixe.

Contractul denumit  „Instalaţii aer respirabil 300 bar, rack de butelii, cu instalare” a fost câştigat de firma Novatec SRL, din Constanţa, care a oferit preţul cel mai scăzut. Societatea se angajează, conform contractului să furnizeze Bazei Logistice Navale compresoare de aer fixe.

Valoarea finală a contractului este de 565.500 lei, iar valoarea iniţial estimate era de 568.332 lei.

Navotec SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în 1991 și are sediul în Portul Constanța, sector nord. Firma are un capital de 900 de lei, integral vărsat.

Asociații firmei sunt Victor Alexandrov (10%/10%), Dănuț Safciuc (60%/60%) și Dumitru-Radu Micu (30%/30%). Persoană împuternicită este Safciuc Dănuț.

Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 3.309.764 de lei, cu un profit net de 1.218.890 de lei și un număr mediu de 13 salariați.

Firma are ca domeniu de activitate „repararea și întreținerea navelor bărcilor”. 
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii