Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea, contract cu o firmă din București (DOCUMENT)

ro

01 Aug, 2023 18:00 1060 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea a atribuit un contract în urma unei licitații publice unei firme din Capitală
  • Atribuirea a avut loc la data de 27 iulie 2023, iar firma câștigătoare este Canberra Packard SRL.
  • Firma este fondată în anul 1995
 
Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea a atribuit un contract în urma unei licitații publice unei firme pentru achiziția a două sisteme de măsurare alfa-beta globalde fond scăzut.
 
Activitatea căreia îi sunt destinate produsele achiziționate este cea de la Stațiile de Supraveghere a Radioactivității Mediului Tulcea și Sfântu Gheorghe din cadrul Rețelei Naționale de Supraveghere a Radioactivității Mediului, care constă în monitorizarea continuă a radioactivității mediului prin efectuarea de analize beta globale asupra probelor de mediu. Activitatea curentă de monitorizare a radioactivității mediului constă în efectuarea de măsurători beta si alfa globale, conform Programului standard prevăzut de OM 1978/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcționare a Rețelei Naționale de Supraveghere a Radioactivității Mediului. Această activitate se poate desfășura numai prin existența unui aparat de măsurare a radiațiilor specifice, respectiv un Sistem de măsurare alfa - beta global de fond scăzut. Echipamentele vor funcționa la Stația de Supraveghere a Radioactivității Mediului Tulcea (SSRM Tulcea) și la Stația de Supraveghere a Radioactivității Mediului Sfântu Gheorghe (SSRM Sfântu Gheorghe) care au program de lucru 11 ore/zi, 7 zile/săptămână.
 
Valoarea totală a achiziției este de 352.940 lei. Atribuirea a avut loc la data de 27 iulie 2023, iar firma câștigătoare este Canberra Packard SRL.
 
Canberra Packard SRL
 
Firma este fondată în anul 1995, iar pentru anul 2022 a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de peste 10,6 milioane lei și un profit de 791.122 lei.
 
Conform termene.ro, firma are ca activitate principală „Comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente”. Sediul social este în București, pe strada Clejani din Sector 5. Asociat unic este Canberra Packard Central Europe GMBH, cu sediul în Austria. Radu Alin Vasilache este administratorul companiei. Radu Alin Vasilache mai apare în firma Wega Absolut SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Firme Constanța Ce decizii au fost luate de Adunarea Generală a Brise Grains SA?

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii