Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Ce decizii au fost luate de Adunarea Generală a Brise Grains SA?

ro

01 Aug, 2023 11:27 1187 Marime text


În data de 31 mai 2023, de la ora 10:00, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Brise Grains SA.
 
Conform extrasului din Monitorul Oficial, Adunarea a fost prezidată de Cătălina Nicolescu, președinte în Consiliul de Administrație al societății, iar secretarul de ședință a fost Alexandru Grosu.
 
Hotărârile adoptate în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor au fost:
  • S-au aprobat situațiile financiare ale societății pentru exercițiul financiar 2022, respectiv bilanțul contabil, situația modificărilor capitalurilor proprii, date informative, situația activelor imobilizante și notelor explicative ale situațiilor financiare anuale, situația fluxurilor de numerar, în baza raportului administratorilor;
  • S-a aprobat descărcarea de gestiune a administratorilor pentru activitatea desfășurată în exercițiul financiar ante-menționat și bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul financiar următor, în forma prezentată;
  • A fost prelungit mandatul de administrator al Cătălinei Nicolescu (domiciliată în Constanța) pe o perioadă de patru ani, începând cu 1 iulie 2023;
  • S-a aprobat contractarea de la CEC Bank SA – Sucursala Alexandru Obregia a facilităților de credit, respectiv linie de credit Rural Invest în valoare de 5.000.000 de lei cu destinația derulare activitate curentă, pe o perioadă de 36 de luni, structura de garanții fiind stabilită de C.A.
 
Persoanele împuternicite să contracteze credite bancare în numele societății sunt Cătălina Nicolescu și Alexandru Grosu.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3377 din 28 iulie 2023.
 
Despre Brise Grains SA
 
Potrivit termene.ro, Brise Grains SA are sediul social pe strada Străjerului nr. 24, în Constanța. Firma a fost fondată în anul 1996 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat”.
 
Acționarul Brise Grains SA este Asset Business Solutions SA.
 
După cum se arată pe termene.ro, Asset Business Solutions SA apare și în: Granex SRL, X-Brise SRL, Rail Logistic Spedition SRL și Bristol Logistics SA.
 
Pe lângă Cătălina Nicolescu, administratori mai sunt: Emilia – Mihaela Manea și Daniel Stavarache.
 
Emilia – Mihaela Manea apare și în Mim Scorpions Trans SRL și Daniel Stavarache mai figurează în Stava Ops Consulting SRL.
 
Conform termene.ro, Brise Grains SA a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 342.245.370 de lei, un profit egal cu 178.905 lei și o medie de 29 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța Revocări și numiri în societatea Brise Grains SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii