Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:11 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A.T.S.A. Industry va vinde Aeroportului Kogălniceanu o autospecială de stins incendii (document)

ro

22 Sep, 2015 14:08 1442 Marime text
S.N. Aeroportul International Mihail Kogălniceanu - Constanţa S.A. (AIMKC) a atribuit, potrivit anunţului 161995/22.09.2015 publicat de e-licitaţie.ro, un contract privind furnizarea unei autospeciale de stins incendii. Practic este vorba despre un anunţ de furnizare, punere în funcţiune şi instruire personal ce va deservi autospeciala de stins incendii, precum şi asistenţă tehnică şi service la sediul beneficiarului în perioada de garanţie, conform manualului de întreţinere emis de producător. Locul principal de livrare este sediul SN AIMKC SA.
Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut. AIMKC a primit trei oferte, însă doar una a trecut „testele”. Astfel, contractul i-a fost atribuit firmei A.T.S.A. Industry SRL, cu sediul în cartierul Ştefan cel Mare, bloc 37, scara B, Apartament 13, camera 2, judeţul Braşov, localitatea Săcele. Valoarea totală finală a contractului este de 2.258.060 lei.
SC A.T.S.A. Industry SRL figurează la Registrul Comerțului cu un singur asociat. Este vorba despre Adina Ioana Florea, aceasta fiind singura afacere în care ea apare în calitate de asociat. Administratorul firmei este Florea Cătălin-Alin. Obiectul de activitate al firmei este „comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente”.
La sfârșitul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 7.133.761 de lei, un profit net de 126.968 de lei și patru salariați. Societatea figurează ca fiind înființată în anul 2004, sub numele SC A.T.S.A. Consulting SRL, fondatori fiind Ioana Adina Todor (viitoare Florea) și SC SAERO SRL. În anul 2007, Adina Ioana Florea (fostă Todor) a preluat acțiunile de la SC Saero SRL, devenind astfel asociat unic. În anul 2009, societatea a solicitat suspendarea activității pentru o perioadă de trei ani. Firma și-a reluat însă activitatea cu un an înainte, mai exact în 2011, pentru ca, în 2012, să-și schimbe numele în SC A.T.S.A. Industry SRL.
Această firmă a mai avut contracte cu S.N. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ - Constanța SA, însă atunci a fost vorba despre furnizarea unui autobuz de pasageri cu platformă joasă și a unei surse de energie GPU pentru alimentare aeronave, în valoare totală de aproximativ 1,5 milioane de lei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii