Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:43 24 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce contract a obţinut de la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa Atsa Industry SRL Săcele (documente)

ro

22 Jun, 2017 00:00 2932 Marime text
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa a atribuit, în anul 2015, un contract de „Furnizare echipamente aeroportuare pe loturi. Lot 1: Utilaj tractat echipament Handling şi Lot 2: Scară pasageri autopropulsantă“. Valoarea estimată a contractului a fost de 403.225 de lei, din care 161.290 de lei - utilaj tractat echipament Handling şi 241.935 de lei - scară pasageri autopropulsantă.
 
La data de 25 mai 2015, au fost deschise ofertele depuse în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică. S-a ales ca variantă de atribuire licitaţia deschisă, iar prin decizia nr. 6336 din data 27.04.2015 a fost numită comisia de evaluare, din care au făcut parte Anca Moldoveanu, şef Serviciul Programare Investiţii, Fonduri Europene, Licitaţii Achiziţii, preşedinte cu drept de vot, Gabriela Mic, Serviciul Programare Investiţii, Fonduri Europene, Licitaţii Achiziţii, membru şi secretar, şi Gabriel Boldea, Serviciul Transport, membru.
 
În cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor, a fost analizată oferta depusă de SC Atsa Industry SRL. Pentru contractul de furnizare a unui utilaj tractat echipament Handling, SC Atsa Industry SRL a avut o ofertă de 161.280 de lei fără TVA, iar pentru contractul de furnizare a unei scări de pasageri autopropulsante, oferta SC Atsa Industry SRL a fost de 376.000 de lei, perioada de valabilitate a acesteia fiind de 120 de zile.

În cadrul şedinţei, au fost analizate ofertele primite şi s-a constatat că acestea respectă toate cerinţele impuse.
În urma verificării propunerilor financiare, comisia de evaluare a stabilit că valoarea ofertată pentru lotul 2 - „Scară pasageri autopropulsantă“ depăşeşte cu mai mult de 10% valoarea estimată de autoritatea contractantă pentru atribuirea contractului de furnizare, astfel că au fost analizate doar documentele de clarificare şi propunerea tehnică pentru lotul 1 - „Utilaj tractat echipament Handling“.
 
Astfel, comisia de evaluare a declarat admisă oferta venită din partea SC Atsa Industry SRL pentru lotul 1 şi a decis iniţierea fazei finale de licitaţie electronică. Pentru lotul 2, oferta a fost respinsă ca fiind inacceptabilă, aceasta depăşind cu mai mult de 10% valoarea estimată de autoritatea contractantă pentru atribuirea contractului de furnizare.
 
Faza finală de licitaţie electronică s-a publicat în SEAP în data de 27 mai 2015, ora 15.25, cu deschidere în data de 29 iunie 2015, ora 14.00, şi închidere în 2 iunie 2015, ora 14.00.
Comisia de evaluare a declarat admis ofertantul participant la faza finală de licitaţie electronică pentru lotul 1, întrucât valoarea rezultată după licitare s-a încadrat în valoarea estimată a contractului de furnizare, aceasta fiind de 161.280 de lei fără TVA.

Despre SC Atsa Industry SRL 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, consultat la 14 iunie 2017, societatea Atsa Industry SRL are sediul social în municipiul Săcele, judeţul Braşov. Firma înfiinţată în anul 2004 are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. În cadrul societăţii există un singur asociat, Adina Ioana Florea, iar administrator este Cătălin Alin Florea. Domeniul de activitate principal îl reprezintă „comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 28.347.915 lei, un profit de 2.230.129 de lei şi cinci salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, procesul-verbal de deschidere a ofertelor şi cererea de ofertă atribuită, de pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii