Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:37 16 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste un milion de lei, încheiat de Aeroportul „Mihail Kogălniceanu“ cu o firmă din Săcele (documente)

ro

08 Jun, 2017 00:00 1029 Marime text
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“ Constanţa a atribuit, în anul 2013, un contract de „furnizare a unui utilaj aeroportuar de măturat şi deszăpezit, dotat cu perie şi suflantă“. Valoarea estimată a contractului a fost de 1.103.225,81 de lei. La data de 7 octombrie 2013, au fost deschise ofertele depuse în vederea atribuirii contractului de achiziție publică.
 
S-a ales ca variantă de atribuire cererea de oferte, iar prin Decizia nr. 143 din data 24 iulie 2013, a fost numită comisia de evaluare, din care au făcut parte Narcisa Frandos - președinte, Dan Ardeleanu şi Gabriela Mic - membru şi secretar cu drept de vot.
 
În cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor a fost analizată oferta venită din partea SC Atsa Industry SRL, aceasta fiind singura primită. La şedinţa de deschidere a ofertelor a participat şi reprezentantul SC Atsa Industry SRL, Gelu Daniel Tunaru.
 
Oferta venită din partea SC Atsa Industry SRL a fost de 1.103.000 de lei, perioada de valabilitate a acesteia fiind de 90 de zile. Ofertantul a achitat garanţia de participare în valoare de 22.064 de lei.
 
În cadrul şedinţei, a fost analizată oferta primită din partea SC Atsa Industry SRL şi s-a constatat că aceasta respectă toate cerinţele impuse. Ofertantul a depus la dosar şi toate documentele necesare care să ateste că este capabil să îndeplinească cerinţele contractului.
 
În urma verificării documentelor de calificare şi a propunerii tehnice, comisia de evaluare a declarat admisă pentru faza finală de licitaţie electronică oferta venită din partea SC Atsa Industry SRL. Faza finală de licitaţie electronică s-a publicat în SEAP în data de 7 octombrie 2013, ora 15.35, cu deschidere în data de 9 octombrie 2013, ora 14.00, şi închidere în 10 octombrie 2013, ora 14.00.
 
Comisia de evaluare a constatat că, după derularea fazei finale de licitaţie electronică, SC Atsa Industry SRL, singurul ofertant participant la procedură, nu a modificat preţul de intrare în licitaţia electronică, respectiv 1.103.000 de lei, valoare ce s-a încadrat în valoarea estimată a contractului de „furnizare a unui utilaj aeroportuar de măturat şi deszăpezit, dotat cu perie şi suflantă“, astfel că această ofertă a fost declarată câştigătoare a contractului.

Despre SC Atsa Industry SRL 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, consultat la data de 7 iunie 2017, firma Atsa Industry SRL are sediul social în municipiul Săcele, judeţul Braşov. Firma, înfiinţată în anul 2004, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. În cadrul societăţii există un singur asociat, Adina Ioana Florea, iar administrator este Cătălin Alin Florea. Domeniul de activitate principal îl reprezintă „comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.
 
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 28.347.915 lei, un profit de 2.230.129 de lei şi cinci salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, procesul-verbal de deschidere a ofertelor şi cererea de ofertă atribuită, de pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii