Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa cumpără agenţi degivranţi lichizi pentru aeronave, de la o firmă din Braşov (document)

ro

24 May, 2019 00:00 1747 Marime text
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA a anunţat cine şi-a adjudecat contractul „Furnizare de agenţi degivranţi lichizi pentru aeronave şi agenţi de degivrare solizi şi lichizi pentru suprafeţele de mişcare ale aeroportului (două loturi)“. Cele două loturi ale contractului sunt: „Lotul 1 - Furnizare de agenţi degivranţi lichizi de tip II pentru aeronave“ şi „Lotul 2 - Furnizare de agenţi de degivrare solizi şi lichizi pentru suprafeţele de mişcare ale aeroportului“.
 
Contractul nr. 34LA/09.05.2019 - Acord-cadru furnizare agenţi de degivrare solizi şi lichizi pentru suprafeţele de mişcare aeroportuare, în valoare de 267.200 de euro, a fost semnat cu societatea ATSA Industry SRL. De asemenea, şi contractul nr. 33LA/09.05.2019 - Acord-cadru furnizare agenţi de degivrare pentru aeronave, în valoare de 274.000 de euro, a fost semnat cu ATSA Industry SRL.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, desfăşurarea şi atribuirea procedurii publice, sunt: director general -Artagea Bogdan-Ionuţ, director economic - Acatrinei Horia-Mihail, director operaţional -Suta Nicuşor, director dezvoltare - Moldoveanu Anca, director tehnic - Zamani Gheorghe, director Resurse Umane şi Juridic - Irina Petronela-Şargu, Control Financiar Preventiv - Sinorchian Simona-Liliana, membrii AGA - Petcu Ramona Zena, Meteş Călin Adrian, Ionescu Mihail-Victor
 

ATSA Industry SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul în municipiul Săcele, judeţul Braşov, ATSA Industry SRL a luat fiinţă în anul 2004. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Florea Adina-Ioana este asociat unic, iar Florea Cătălin-Alin - administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 5 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 28.347.915 lei şi un profit de 2.635.986 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 6 salariaţi, cifră de afaceri de 42.892.545 lei şi un profit de 3.304.338 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii