Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:09 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX - Ediţia a 58-a, 18 – 22 septembrie 2013

ro

17 Sep, 2013 18:18 1219 Marime text
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 18 – 22 septembrie 2013, cea de-a 58-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp.

Peste 240 de producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din întreaga țară, participă la eveniment, cu cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul toamnă / iarnă, oferite publicului constănțean la prețuri atractive.
Și în cadrul acestei ediții a târgului, CCINA Constanța și-a concentrat cu succes eforturile pentru atragerea de noi expozanți, astfel încât 10% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

Numărul mare de participanţi si suprafețele ample ocupate, subliniază reputația construită de-a lungul edițiilor anterioare a TINIMTEX, aceea de platformă de prezentare a celor mai interesante noutăţi în domeniul dedicat modei şi a tot ce reprezintă industria ușoară românească, îmbogaţind, astfel, gama de produse oferite către piața de desfacere.
 
TINIMTEX va fi structurat astfel:
Pavilion Expozițional parter  - îmbrăcăminte adulți
Pavilion Expozițional etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii
Centrul de Afaceri Eurolitoral – îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii, încălțăminte
 
Program de vizitare:
În perioada 18 – 21 septembrie: 10.00 - 19.00
Duminică, 22 septembrie: 10.00 - 16.00

Ti-a placut articolul?

Comentarii