Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţi ai Conducerii Rafinăriei Modriča, din Bosnia- Herzegovina, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

ro

07 Nov, 2013 14:38 948 Marime text
Urmare vizitei E.S. domnul Dusko Kovacevic, Ambasadorul Bosniei – Herzegovina în România, la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în luna iulie  a.c. şi, la solicitarea Conducerii Rafinăriei  Modriča, Directorul General al Camerei, Ion Dănuţ Jugănaru a primit joi 6 noiembrie 2013, la sediul CCINA Constanţa, vizita reprezentanţilor rafinăriei din Bosnia.
Delegaţia străină a fost condusă, şi de această dată, de E.S. domnul Ambasador Dusko Kovacevic şi a fost compusă din: din domnul Roman V. Romanov – Director General Adj. şi domnul Siniša Pepič - Director Economic în cadrul Rafinăriei Modriča. Din partea mediului de afaceri constănţean au participat reprezentanţi ai companiilor de profil din judetul Constanta.
Domnul Ambasador a muţumit domnului Director General pentru primire, a prezentat membrii delegaţiei şi şi-a exprimat convingerea că această intâlnire va avea rezultatul dorit de ambele părţi.
Scopul vizitei l-a reprezentat, găsirea unui partener strategic, in judeţul Constanţa, care să reprezinte interesele Rafinăriei  Modriča, atât în această zonă, cât şi în România.
Cu o vechime de aproape 60 de ani, Rafinăria Modriča este specializată pe producţia de uleiuri industriale şi lubrifianţi asigurând o gamă de 256 de produse, de înaltă calitate, toată gama de uleiuri si lubrifianti  pentru motoare de autovehicule,  vapoare şi uleiuri speciale pentru armată. Domnul Siniša Pepič a facut o scurtă prezentare a Rafinăriei Modriča şi a oferit reprezentanţilor companiilor româneşti, prezente la intâlnire, materiale de prezentare ale rafinăriei şi ale produselor pe care le oferă, constând în broşuri şi CD-uri. De asemena, domnul Pepič a invitat, atât Conducerea CCINA Constanţa, cât şi firmele româneşti prezente, să viziteze rafinăria din Bosnia, să fie oaspetii ei şi să vadă care sunt posibilitaţile reale de colaborare.
În finalul întâlnirii, domnul Ambasador a mulţumit, inca o data, domnului Director General pentru primire şi l-a asigurat că, judeţul Constanţa se va bucura, in continuare, de atenţia şi sprijinul Ambasadei Bosniei – Herzegovinei în dezvoltarea de contacte economice internaţionale.
 
Lucia CALENICI
Purător de cuvânt
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii