Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima vizită de curtoazie a E. S. Ambasdorul Republicii Liban la București Doamna Rana Mokaddem, la conducerea Camerei de Comerț Naționale a României

ro

11 Jul, 2013 19:46 1044 Marime text
Bucureşti, 10 iulie 2013. E.S.Preşedintele Camerei de Comerț Naționale a României, Domnul Mihail M.Vlasov a primit vizita de curtoazie a E.S. Ambasadorul Libanului la București, Doamna Rana Mokaddem. Excelența Sa a fost însoțită de Domnul Ghassan Abdel Khalek, Consilier Economic.

Această vizită la Conducerea Camerei Naționale s-a numărat printre primele întâlniri efectuate de către E.S. Ambasadorul Libanului la București la Autoritățile din România, de la preluarea mandatului la 10 iunie 2013.
În cadrul întâlnirii, E.S. Președintele Camerei Naționale Domnul Mihail M. Vlasov, a prezentat pe scurt Sistemul Cameral din România: tradiție, dezvoltare, modernizare și perspective.

De asemenea, în timpul întrevederii au fost abordate aspecte ce vizează dezvoltarea în continuare a relaţiilor bilaterale economice şi comerciale. O atenţie deosebită a fost acordată menținerii și intensificării dialogului direct între Consilierul Economic al Ambasadei Libanului la București și Executivul Camerei Naționale, în scopul realizării unui schimb de informații de afaceri, de date statistice relevante și extinderii cooperării multisectoriale dintre România și Liban.

Excelența Sa, Ambasadorul Libanului la București a fost deosebit de impresionată de complexitatea activității Sistemului Cameral din România și de multitudinea sectoarelor pe care aceasta le acoperă. Excelența Sa și-a exprimat intenția de a extinde cooperarea și cu Romexpo SA propunând organizarea în România a unui Festival culinar cu specific libanez.
E. S. Președintele Camerei Naționale i-a asigurat pe Înalții oaspeți libanezi de întreaga cooperare și a salutat inițiativa includerii unui asemenea eveniment în calendarul expozițional al Romexpo SA.

În încheirea vizitei de curtoazie, E.S. Ambasadorul Republicii Liban la București a semnat în Cartea de Onoare și a declarat:
“Sunt deosebit de impresionată pentru că într-un timp atât de scurt m-am familiarizat cu climatul de afaceri din România. Consider discuțiile cu Dumneavoastră și informațiile pe care mi le-ați furnizat utile și mai ales benefice pentru activitatea mea la început de mandat în România și pentru oamenii de afaceri libanezi interesați de cooperarea cu țara Dumneavoastră ”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii