Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Forumului Agricol Transfrontalier Romania-Republica Moldova 25 octombrie 2013, Cahul, Republica Moldova

ro

08 Oct, 2013 14:46 1700 Marime text
Marti, 8 octombrie 2013, Domnul Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Vicepresedinte al Camerei Nationale si domnul Ion Danut Juganaru, Director General al CCINA au primit, la sediul Camerei de Comert Constanta, vizita doamnei Gentiana Serbu, Consul General al Romaniei la Cahul, Republica Moldova.  Doamna Consul General a fost insotita la Constanta, de domnul Ionel Constantin, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Vaslui, iar scopul acestei vizite s-a referit prioritar la colaborarea celor trei institutii, Consulatul General al Romaniei de la Cahul, Camera de Comert si Industrie Vaslui si CCINA Constanta, in organizarea celei de a 3-a editii a Forumului Agricol Transfrontalier Romania-Republica Moldova.
Temele principale ale forumului vor fi:
·         Ferma de familie
·         Agricultura si energiile neconventionale
Forumul agricol se va desfasura in data de 25 octombrie 2013, la Cahul, in Republica Moldova si, odata cu el, va avea loc si Expozitia Agricola.
Participantii vor avea posibilitatea sa prezinte, in cadrul expozitiei: produse apicole, seminte, produse agro-alimentare, produse animaliere si vegetale, produse fito-sanitare, ingrasaminte, produse farmaceutice de uz veterinar, ambalaje, instalatii de racire, echipamente agro-alimentare, componente pentru sistemele de irigatii si  masini agricole.
La finalul vizitei sale la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, doamna Consul General Gentiana Serbu a adresat invitatia domnului Presedinte Mihai Daraban de a participa, alaturi de firme constantene interesate, la Expozitia agricola si la Forumul Agricol Transfrontalier de la Cahul.
Agentii economici interesati se pot adresa la CCINA Constanta: dl. Theodor Geambasu, tel:0241.619854, fax: 0241.619454, e-mail: theodor.geambasu@ccina.ro.
 
Lucia Calenici
Purtator de cuvant
 

Lucia Calenici
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii