Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Excelenta Sa, domnul Alexander CHURILIN, Ambasadorul Federatie Ruse la Bucuresti in vizita la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

ro

15 Feb, 2011 23:14 1430 Marime text
 

Domnul Ambasador Alexander CHURILIN s-a aflat, marti 15 februarie 2011, intr-o vizita de lucru si de prietenie la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, unde a fost primit de domnul Mihai Daraban, Presedintele CCINA Constanta.

 

In cadrul discutiilor s-a facut referire la probleme de interes bilateral, la posibilitatea investitiilor reciproce, atat a firmelor romanesti in spatiul rusesc, cat si a agentilor economici din Federatia Rusa in Romania si, in special, in Constanta.

 

De asemenea, s-a evidentiat necesitatea identificarii de parteneri de afaceri, pe domenii specifice de activitate. S-au discutat si probleme de impact energetic si nu in ultimul rand, probleme privind securitatea Jocurilor Olimpice de iarna, care se vor desfasura in 2014, la Soci, oras ce se afla in Regiunea Krasnodar a Federatie Ruse, raportat la recentele acte tertoriste desfasurate la Moscova.

 

In finalul vizitei, Excelenta Sa domnul Ambasador Alexander Churilin a multumit domnului Presedinte Mihai Daraban pentru primire si l-a asigurat de intreaga sa disponibilitate de colaborare.

 

Lucia Calenici

 

Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii