Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Domnul Presedinte Mihai Daraban a primit vizita E.S., domnul Bahador Aminian, Ambasadorul Republicii Islamice Iran

ro

28 Nov, 2011 22:48 1534 Marime text

Excelenta Sa, domnul BAHADOR AMINIAN, Ambasadorul Republicii Islamice Iran la Bucuresti a fost primit azi, 28 noiembrie 2011, la sediul CCINA de domnul Mihai Daraban, Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Vicepresedinte al Camerei Nationale. Domnul Ambasador a fost insotit, in vizita sa, de domnul HADI NAMAZI, Secretar 1, Sef Sectie Economica si Comerciala - Ambasada Republicii Islamice Iran.

În demersurile sale de dezvoltare a relaţiilor economice şi de cooperare ale firmelor constantene cu parteneri din Iran, Camera de Comerţ, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va colabora cu Ambasada Republicii Islamice Iran de la Bucuresti, pentru a facilita contactele dintre mediile de afaceri, din cele două ţări. În acest sens, Domnul Mihai Daraban si Excelenţa Sa, domnul Ambasador Bahador Aminian au identificat, în cursul intrevederii de azi, principalele domenii de colaborare.

Importanta pe care o are Portul Constanta, atat ca port maritim, dar si fluvial, precum si principalele oportunitati, cum ar fi: investitii in sectorul serviciilor si in infrastructura, au fost, pe larg, prezentate de domnul Mihai Daraban - Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

În opinia Preşedintelui CCINA, cooperarea pe terţe pieţe, dezvoltarea unor proiecte comune si exploatarea de către firmele iraniene a oportunităţilor de a investi mai mult in Romania, sunt câteva modalităţi concrete prin care relaţiile economice româno-iraniene pot intra într-o nouă etapă de dezvoltare.

Lucia Calenici

Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii