Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera de Comert si Industrie a Romaniei continua seria de intalniri de lucru cu ambasadorii straini acreditati la Bucuresti

ro

17 Feb, 2010 15:44 1103 Marime text

Camera de Comerţ şi Industrie a României continuă seria de întâlniri de lucru cu ambasadorii străini acreditaţi la Bucureşti

Bucureşti, 16 februarie 2010 – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa dl. Mihail M. Vlasov s-a întâlnit cu Excelenţa Sa doamna Datin Paduka Halimah Abdullah, Ambasador al Malaeziei la Bucureşti.

Vizita Ambasadorului Malaeziei la Palatul Camerei de Comerţ a fost un bun prilej de consolidare a relaţiilor tradiţionale de colaborare şi  prietenie ce leagă cele două ţări. Camera de Comerţ şi Industrie a României deţine un acord de colaborare semnat cu Camera de Comerţ şi Industrie a Malaeziei, încă din 1992. Din 1990 şi până în prezent, CCIR a fost gazda a numeroase forumuri de afaceri româno-malaeziene, seminarii pe teme economice şi a organizat numeroase delegaţii economice.

În timpul întrevederii, la care a participat şi domnul prof. dr. ing. Sorin Dimitriu,  Vicepreşedinte al CCIR şi Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti, discuţiile s-au axat pe aspecte privind cooperarea directă dintre comunităţile de afaceri din cele două ţări, cât şi pe proiectele de investiţii în România ce urmează să fie derulate de firme din Malaezia în domeniul infrastructurii şi cel al serviciilor.

S-a luat în discuţie şi sectorul educaţiei, şi anume faptul că 200 de studenţi malaezieni studiază în România, în diverse domenii, ceea ce accentuează recunoaşterea internaţională a învăţământului românesc.

Preşedintele CCIR, ES dl. Mihail Vlasov a acceptat cu deosebită plăcere invitaţia ES dna. Datin Paduka Halimen Abdullah, Ambasador al Malaeziei,  de a participa ca invitat de onoare la una din întâlnirile lunare ale Grupului Ambasadorilor ţărilor Asiatice la Bucureşti.

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii