Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Statului Qatar, Excelenta Sa Salem Abdulla Sultan AL-JABER, in vizita la Presedintele CCIR

ro

22 Apr, 2010 17:27 1178 Marime text

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Qatar, Excelenţa Sa Salem Abdulla Sultan AL-JABER, în vizită la Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Bucureşti, 22 aprilie 2010 – Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Excelenţa Sa dl. Mihail M. Vlasov a primit vizita de curtoazie a Excelenţei Sale dl Salem Abdulla Sultan AL-JABER, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Qatar la Bucureşti.

Preşedintele CCIR, E.S. dl. Mihail M. Vlasov a ţinut să îşi exprime deosebita plăcere pentru vizita de curtoazie pe care ambasadorul Statului Qatar, E.S. dl. Salem Adbulla Sultan Al-Jaber, a făcut-o la Palatul Camerei de Comerţ, ocazie cu care s-au reiterat intenţiile de  intensificare a relaţiilor economice bilaterale.

Pentru a veni în întâmpinarea oamenilor de afaceri străini dornici să investească în România, CCIR a înfiinţat recent un Birou pentru Investitori, care împreună cu Biroul Relaţii Externe al Camerei Naţionale are menirea de a menţine o legătură concretă cu secţiile economice ale ambasadelor străine acreditate la Bucureşti şi implicit cu oamenii de afaceri străini, pentru a le putea pune la dispoziţie acestora date concrete şi la zi privind oportunităţile de afaceri, domeniile şi sectoarele de activitate pentru care aceştia solicită date punctuale pe teme economice.

Excelenţa Sa dl. Salem Adbulla Sultan Al-Jaber, Ambasadorul Statului Qatar a ţinut să sublinieze faptul că “această vizită reprezintă o pagină nouă în relaţiile sale cu Camera Naţională”,  apreciind iniţiativele conducerii CCIR şi sperând ca paşi concreţi să fie făcuţi în sensul creşterii schimburilor comeriale bilaterale, prin organizarea de misiuni economice şi întâlniri directe dintre oamenii de afaceri români şi cei qatarezi.

Preşedintele CCIR, E.S. dl. Mihail Vlasov a ţinut să transmită cu această ocazie o invitaţie preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie din Qatar, de a face o vizită în România pentru a impulsiona relaţiile bilaterale la nivelul celor două instutiţii.

Pe parcursul vizitei, ambasadorul Statului Qartar a fost însoţit de un expert economic  din cadrul ambasadei Statului Qatar la Bucureşti care va ţine legătura direct cu reprezentanţii Camerei Naţionale pe teme economice şi comerciale.

Biroul Imagine Sistem Cameral
Direcţia Relaţii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii