Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Canadei, Excelenta Sa domnul Philippe Beaulne in vizita la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

ro

13 Mar, 2010 04:29 2803 Marime text

img_1069.jpgPresedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Dl. Mihai Daraban, a primit vineri, 12 martie 2010, la sediul CCINA, vizita Excelentei Sale, domnul Philippe Beaulne - Ambasadorul Canadei in Romania si a domnului Octavian Bonea, Expert Dezvoltare Afaceri in cadrul Ambasadei Canadei de la Bucuresti.

In cadrul intalnirii s-a discutat despre situatia economica si cea a investitiilor actuale, din judetul Constanta, importanta pe care o are Portul Constanta, ca deschidere la Marea Neagra, pentru traficul de marfuri dar si faptul ca in Constanta exista cel mai mare terminal de containere din Sud - Estul Europei.

img_1076.jpgDomnul Presedinte Mihai Daraban s-a referit, de asemenea, la importanta continuarii investitiilor la Centrala Nucleara de la Cernavoda, dar si la necesitatea infiintarii de firme mixte romano - canadiene. Conducerea Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta va susţine şi încuraja dezvoltarea relatiilor economice si va promova cooperarea dintre companiile din Canada si firmele din Constanta.

Domnul Ambasador Beaulne s-a aratat foarte interesat si de domeniile agricultura si viticultura, iar domnul Presedinte Mihai Daraban i-a adresat invitatia de a participa la cel mai mare targ de agricultura si industrie alimentara „EXPOAGROUTIL", organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, in fiecare vara, la Constanta.

Lucia Calenici
Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii