Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar de lucru privind importanta voluntariatului in societate

ro

25 May, 2010 20:23 1582 Marime text

BULETIN INFORMATIV
Ambasada Statelor Unite ale Americii
Str. Tudor Arghezi 7-9 Bucuresti, Romania Tel: 40 21 – 200 - 3695 Fax: 40 21- 200 - 3723
          
 25 mai, 2010

Centrul Cultural American impreuna cu opt licee din Bucuresti si din Rosiorii de Vede organizeaza vineri, 28 mai, un seminar de lucru privind importanta voluntariatului in societate.  Prin acest seminar, intitulat „Voluntariatul”, elevii vor fi incurajati sa se implice in activitati de voluntariat, sa vina cu idei de programe si sa le puna in practica in anul scolar urmator. 

Libby Gitenstein, sotia Ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Mark Gitenstein, le va impartasi copiilor din experienta sa ca voluntar in diferite programe la care a participat in Statele Unite ale Americii. 

Vor mai fi prezenti si reprezentantii a cinci organizatii neguvernamentale: Asociatia “Un Pas Spre Viitor” - Brasov;  Asociatia “Viitorul Tinerilor” – Prahova; Asociatia “Sprijinirea Integrarii Sociale -  Bucuresti;  Asociatia de Educatie Civica – Bucuresti;  Asociatia “Forumul Tinerilor” – filiala Bucuresti  care isi vor face cunoscute programele.  Dupa ce vor sta de vorba cu Libby Gitenstein si cu membrii organizatiilor non-guvernamentale,  copiii vor putea viziona cateva filme tematice. Apoi se vor organiza pe grupuri de lucru si vor comunica programele de voluntariat la care vor lucra in anul scolar viitor.

Evenimentul va avea loc vineri, 28 mai, intre 10:30 – 12:30 , la Centrul Cultural American, Dumbrava Rosie nr. 10, intre Piata Spaniei si Gradina Icoanei. Jurnalistii interesati sa participe sunt rugati sa confirme la armaselum@state.gov si popaam@state.gov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii