Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:22 03 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul pas este votul Dan Barna - „Sprijinul pentru fermele de familie şi micii agricultori stă în Politica Agricolă Comună şi corelarea cu legislaţia naţională“

ro

04 Nov, 2019 00:00 1605 Marime text

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, a vizitat târgul Indagra Romexpo, unde a stat de vorbă cu producători locali de produse tradiţionale, fermieri şi producători de utilaje, despre provocările pe care le întâmpină în afacerile lor.
 
„Sprijinul pentru fermele de familie şi micii agricultori stă în Politica Agricolă Comună (PAC) şi corelarea cu legislaţia naţională. În prezent, PAC este implementată doar parţial în România, pentru că partidele aflate la conducerea statului au avut interes să aplice doar acele măsuri favorabile clientelei politice.
 
Totodată, a fost o bună ocazie să discut cu oamenii veniţi la târg despre România pe care ne-o dorim şi proiectele pe care le propun pentru a face din ţara noastră un loc mai bun.
Primul pas este votul. Votul pentru schimbare, votul pentru România pe care o vrem cu toţii, votul pentru o ţară în care să vrem să trăim şi de care să fim mândri. 30 de ani am trăit în România lor. Acum e timpul nostru”, a declarat Dan Barna după întâlnirea cu fermierii şi producătorii locali.
 
Dan Barna este candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie 2019. Mai multe detalii despre programul electoral citiţi aici:
www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania
 
 
Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România Executat de ZIUA de Constanţa – portal: www.ziuaconstanta.ro Cod mandatar financiar: 31190011   

Ti-a placut articolul?

Comentarii