Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele BEJ Constanta, judecător Denis Gabriela Ghervase, despre incidentele celui de-al doilea tur de scrutin în județul Constanța

ro

24 Nov, 2019 15:44 6250 Marime text

Președintele BEJ a anunțat că există o sesizare pe numele primarului comunei Albești, Gheorghe Moldovan care a fost retransmisă către Inspectoratul Județean de Poliție cu privire la faptul că edilul ar fi continuat să facă campanie electorală înainte și după deschidere urnelor de vot. Potrivit IPJ, primarul din Albești, avertisment verbal.
Totodată, primarul din Ciobanu, Tudorel Gurgu s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea confidențialității votului, după ce a fost surprins că a însoțit un alegător în cabina de vot. Pe numele acestuia, politiștii au întocmit dosar penal.
De asemenea, polițiștii instrumentează și o altă sesizare tot din comuna Ciobanu, privind transport de persoane în scop de turism electoral.
În ceea ce  privește, buletinele de informare cu ștampila peste numele candidatului PNL distribuite în județ, președintele BEJ Constanta, judecător Denis Gabriela Ghervase a precizat că buletinele specimen au fost retrase. Situații similare s-au înregistrat în toate secțiile de votare din județ și se pare că și în alte județe din țară.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii