Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:48 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionări la vârf în Tribunalul Constanța!

ro

16 Nov, 2022 00:00 1206 Marime text
  • În luna septembrie 2022, Președintele României a semnat decretele privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării, a magistraților Lucian Lică și Monica Laura Tănase, ambii din cadrul Secției Penale a Tribunalului Constanța.
Noi pensionări în Tribunalul Constanța, după ce, la începutul toamnei, doi judecători ai Secției Penale a instanței, printre care se afla chiar președintele secției, magistratul Lucian Lică, au fost eliberați din funcție, ca urmare a pensionării, prin decret prezidențial!
 
Magistrații care solicită acum eliberarea din funcție sunt magistratul Mihaela Cristina Grădinaru, vicepreședintele Tribunalului Constanța, dar și magistratul Denis Gabriela Ghervase, noul președinte delegat al Secției Penale.
 
Cererile privind pensionarea vor fi analizate de către Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în ședința de joi, 17 noiembrie 2022.
 
Dacă solicitările vor fi admise de către CSM, atunci ele vor fi înaintate Președintelui României, cu propunerea de semnare a decretului privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării.
 
Amintim, magistratul Denis Gabriela Ghervase a fost delegată în funcția de președinte al Secției Penale a Tribunalului Constanța de către Secția pentru Judecători a CSM, delegarea fiind valabilă începând cu data de 4 noiembrie 2022, până la ocuparea funcțiilor, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
În luna septembrie 2022, Președintele României a semnat decretele privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării, a magistraților Lucian Lică și Monica Laura Tănase, ambii din cadrul Secției Penale a Tribunalului Constanța.
 
Ședința de acum a Secției pentru Judecători a CSM este programată să se desfășoare mâine, 17 noiembrie 2022, de la ora 11.00.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Doi cunoscuți judecători din Constanța ies la pensie! Unul dintre ei este președinte în Tribunalul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii