Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Barna - „Una dintre priorităţile mele va fi aprobarea şi implementarea Strategiei Naţionale de Resurse Umane în Sănătate“

ro

05 Nov, 2019 00:00 1862 Marime text

Mii de tineri termină în fiecare an studiile în medicină. Şi totuşi, suntem o ţară care duce lipsă de medici. România este principalul rezervor de medici străini care practică în vestul Europei. Mărirea salariilor a fost benefică, dar este departe de a fi suficientă. Ce să facă într-un spital din care lipseşte aparatura cu care să-şi facă treaba?


Sondajele în rândul medicilor arată că principalul motiv de emigrare în ultimii ani este absenţa posibilităţilor de dezvoltare profesională şi dotarea deficitară a spitalelor publice.


„Una dintre priorităţile mele ca Preşedinte al României va fi aprobarea şi implementarea Strategiei Naţionale de Resurse Umane în Sănătate, un plan de măsuri inteligente şi concrete pentru una din cele mai importante şi inteligente bresle ale României: medicii”, susţine Dan Barna.


Citeşte şi celelalte #proiectepentruRomânia pe www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania.


Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România Executat de ZIUA de Constanţa – portal: www.ziuaconstanta.ro Cod mandatar financiar: 31190011   


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii