Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta Tăriceanu sau Maior ar putea fi variante pentru postul de prim-ministru

ro

26 Oct, 2014 21:27 1941 Marime text
victor ponta tariceanu sau maior ar putea fi variante pentru postul de prim ministru 517791
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • C.P.T 29 Oct, 2014 14:30 Tariceanu este cea mai buna solutie petru postul de presedinte al Romaniei. Acesta nu va merge la cotroceni sa invete, deoarece are experienta politica necesara pentru a conduce o tara.
  • Andrei Margineanu 28 Oct, 2014 18:21 Doar domnul Tariceanu m-ai ofera speranta acestui popor. Este unul dintre putinii candidati care prezinta cu adevarat incredere si as merge pe mana lui atat ca si presedinte dar cat si ca premier. Prin aceasta declaratie domnul Ponta ii fura din voturi domnului Tariceanu si in felul asta nu ii ofera sansa de a intra in turul doi si a demonstra de ce este in stare. Domnului Tariceanu i-a mai fost furata aceasta sansa atunci cand Base i-a programat procesul lui Iohannis dupa turul doi. Este trist demersul lucrurilor in aceasta campanie si acest lucru se datoreaza faptelor facute de “marinar” !
  • Cristian 28 Oct, 2014 17:04 Tariceanu este singura optiune viabila pentru sefia Cotroceniului si o spun numeroasele sale realizari din perioada in care a fost prim-ministru. A avut un drum politic frumos. Sper ca romanii sa nu voteze candidati continuatori ai politicii lui Basescu precum Udrea, Iohannis si Macovei.