Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta la Torino Vreau să fiu şi premierul românilor din Diaspora

ro

18 Oct, 2014 21:40 2096 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat azi, la Torino, că doreşte să fie prim-ministrul tuturor românilor şi nu doar al celor care locuiesc în România, ci şi al celor din Diaspora.
 
"Azi suntem în Italia, mâine o să merg în Spania pentru că vreau să fiu primul ministru al tuturor românilor, nu doar al celor care locuiesc în România. Şi cei din Diaspora au dreptul să beneficieze de ceea ce am reuşit să adoptăm în România şi mă refer la programul Prima casă, la programul Prima maşină, la fondurile europene şi la programele pe care le finanţăm cu bani europeni, inclusiv când am eliminat toate taxele consulare pentru copii. Ne-am gândit că aşa cum am reuşit în România să dublăm alocaţiile pentru 500 mii de copii trebuie să dăm un mesaj şi pentru copiii românilor din diaspora. Era important să vedem în ce măsură reuşim să avem o comunitate mai unită, pentru că vă daţi seama că sunt peste un milion de români în Italia, peste un milion de români în Spania care trebuie să fie tratată corect. Cel mai important lucru este să se înţeleagă peste tot că nu suntem cetăţeni europeni de mâna a doua, suntem cetăţeni europeni, exact ca toţi ceilalţi", a răspuns Victor Ponta unei întrebări adresate de jurnaliştii care l-au însoţit în vizita sa la Torino, potrivit Agerpres.


Sursa foto sus: rtv.net
Sursa foto jos: romaniacurata.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laurentiu 16 Nov, 2014 21:43 Minte Ponta ca a fost si a vorbit la TORINO cu oameni la organizat unde a vrut el si clica lui pe baza de invitatie PSD.Na venit sa vorbeasca cu noi oameni de rind.Care aducem valuta in tara.MINCIUNI SI IAR MINCIUNI
  • Grigoruta Neli 19 Oct, 2014 20:52 Imaginea nu este de la Torino din 18/10/2014.Nu publicati imagini de la alte evenimente pentru a da impresia ca a fost intampinat cu urale la Torino.