Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu "România nu are nevoie de ticăloşi care să pună cătuşe justiţiei" (video)

ro

27 Sep, 2014 17:48 2094 Marime text
Președintele Traian Băsescu a declarat, azi, în cadrul Congresului Extraordinar al PNȚCD, că România are nevoie de un președinte care să continue ”procesele consolidării statului de drept” și nu de ”ticăloși” care să pună cătușele justiției ”în numele democrației, prin legi”. 

Șeful statului a făcut referire la candidații Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, spunând că ei vor întoarce România înapoi în timp, relatează b1.ro.

”V-aș atenționa la campania furibundă declanșată de Antenele turnătorului Voiculescu, de televiziunea lui Ghiță, o campanie furibundă de denigrare a tot ce ar putea fi democratic, fie că vorbim de justiție, fie că vorbim de președintele care a ținut ca statul de drept să înceapă să funcționeze în România. Este o bătălia fără menajamente în procesul de păcălire a românilor. Este o bătălie care poate fi un punct de inflexiune în evoluția României. Alegerea unui candidat care nu a făcut compromisuri, care ar continua procesele de consolidare a statului de drept ar fi șansa României”, a explicat Traian Băsescu. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii