Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei, atac la Victor Ponta

ro

12 Oct, 2014 13:58 1431 Marime text
Monica Macovei îi dă o lovitură lui Victor Ponta în plină campanie prezidențială. Macovei, care spune că va ajunge cu liderul PSD în turul 2 al cursei pentru Cotroceni susţine că premierul Victor Ponta ar trebui să fie cercetat pentru obstrucţionarea Justiţiei privind dosarul Lukoil, scriu jurnaliştii de la stiripesurse.ro.
 
“ De data aceasta mă refer la o infracţiune din Codul penal. Să vedem unde am ajuns şi ce se întâmplă cu PSD-ul la putere. Şi dacă domnului Niţu nu i-a trecut prin cap sau altui procuror, poate ar trebui acum să se sesizeze din oficiu, să înceapă cercetările pentru Victor Ponta. O să îi trimit şi o scrisoare”, a declarat Macovei la B1 TV.
 
În opinia sa, declaraţia premierului privind sechestrul impus pe bunurile companiei Lukoil, ale ambasadorului Federaţiei Ruse şi vicepreşedintelui Lukoil sunt legate.
 
“Au pus sechestru, ceea ce e conform legii. Ponta a intervenit şi a fost nemulţumit de acest sechestru. Din păcate, s-a ridicat imediat parţial sechestrul de pe unele bunuri. Sigur că această situaţie poate ascunde alte aspecte. Ponta atacă procurorii pentru sechestru, ambasadorul Rusiei intervine în anchetă şi le spune să ţină seamă de relaţiile româno-ruse şi vicepreşedintele Lukoil spune că dacă nu se ridică tot sechestrul, pleacă. Toate astea sunt legate. În plus, domnul Niţu ştim că este prieten vechi cu Ponta şi prieten de facultate”, a afirmat Macovei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii