Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Sunt pregătită să îl bat pe Victor Ponta în turul doi”

ro

26 Oct, 2014 17:47 1380 Marime text
Președintele PMP, Elena Udrea a participat, azi, alături de primarul Clujului, Emil Boc, la „Festivalul de arte marţiale” desfășurat la București, unde a declarat că este pregătită să-l bată pe Victor Ponta în turul doi. „Am primit şi o diplomă, deci presupun că sunt o bună luptătoare. Învăţând aceste mişcări, sunt şi mai pregătită să-l bat pe Victor Ponta în turul doi, să câştig preşedinţia. Am înţeles acum de ce preşedintele a spus că, în turul doi, îl bat şi fizic pe Victor Ponta”, a afirmat Elena Udrea.
 
Candidatul PMP la Președinție a exclus situația în care formațiunea pe care o conduce își va declara susținerea, în turul doi, pentru Victor Ponta sau Klaus Iohannis, exprimându-și speranța că România nu va fi pusă în această situaţie „dramatică și nefericită”.
 
Prezent la eveniment alături de președintele PMP, primarul Municipiului Cluj - Napoca, Emil Boc, a explicat că Elena Udrea este candidatul despre care știe „că poate face lucruri importante pentru România” și alături de care va continua să dezvolte proiectele începute cu președintele Traian Băsescu. 

Sursa foto: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii