Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbaterea electorală propusă de IPP a căzut la refuzul lui Ponta Confruntare Monica Macovei-Elena Udrea

ro

27 Oct, 2014 15:03 2031 Marime text
Cu doar două zile înainte de finalizarea campanieie electorale am putea avea parte de cea mai interesantă dezbatere din aceste alegeri. Elena Udrea și Monica Macovei ar trebui să se întâlnească joi, 30 octombrie, la TVR. Conform tragerii la sorți efectuate de TVR, cu doar trei zile înainte de alegeri ar trebui să avem confruntare între Elena Udrea și Monica Macovei.
 
Această dezbatere ar putea fi momentul decisiv al luptei pentru locul III în aceste alegeri. Conform sondajelor, Udrea și Macovei merg umăr la urmăr, iar o dezbatere ar putea fi punctul culminant, conform stiripesurse.ro.
 
De văzut dacă Elena Udrea și Monica Macovei vor da curs dezbaterii organizate de TVR. Până acum, mulți dintre candidații importanți au fugit de dezbaterile față în față cu adversarii politici (Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu).
 
Institutul pentru Politici Publice a propus o dezbatere electorală între primii șase candidați la alegerile prezidențiale, conform sondajelor de opinie. Conform directorului adjunct al IPP, Adrian Moraru, această dezbatere a fost anulată din cauza refuzului lui Victor Ponta.
 
”Au confirmat 5 din cei 6 candidați pe care noi i-am invitat. Victor Ponta a fost singurul care a refuzat să participe la această dezbatere și, în concluzie, aceasta va fi anulată. Dacă existau nemulțumiri, se puteau rezolva detaliile tehnice. Dacă unui candidat nu-i convenea formatul sau ora, ori mai știu eu ce, se putea negocia”, a declarat Moraru, pentru stiripesurse.
 
Premierul Victor Ponta avertiza încă dinainte de începerea campaniei electorale că el își va lua ”popcorn și răcoritoare” și va urmări dezbaterile între candidați din turul I.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii