Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:18 20 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie PSD Cătălin Predoiu reclamă alăturarea imaginii părintelui Boca cu cea a lui Ponta

ro

29 Oct, 2014 17:27 1222 Marime text
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a solicitat, azi, Bisericii Ortodoxe Române să se delimiteze de practica PSD de a distribui iconiţe cu imaginea părintelui Arasenie Boca inscripţionate pe verso cu numele lui Victor Ponta şi sigla PSD, solicitându-i şi premierului să înceteze această practică de campanie.
 
”Am în mână portretul sfântului părinte Arsenie Boca, o figură dragă românilor, o figură către care se îndeamnă zilnic rugăciunile şi evlavia tuturor credincioşilor români. Motivul pentru care v-o arăt într-o conferinţă de presă în campanie electorală este acesta, pe spatele fotografiei este postat numele lui Victor Ponta şi al PSD. Acest gest de a folosi imaginea unui sfânt în campanie electorală pentru Victor Ponta, un personaj politic care încalcă toate cele sfinte în fiecare zi, înseamnă depăşirea oricărei limite de decenţă şi de bun simţ, de respect faţă de români, de către candidatul Victor Ponta”, a spus Predoiu, într-o conferinţă de presă.
 
El a prezentat iconiţa cu Arsenie Boca, având pe spate aplicată o hârtie tipărită cu textul: ”Icoana Părintele Arsenie Boca, Binecuvântarea casei. Această icoană cu sfântul părinte Arsenie Boca este făcută, spre folosul şi binecuvântarea tuturor celor care au nevoie de ajutor şi tămăduire pentru sănătate şi mântuire. Sfinţit, PSD Victor Ponta Preşedinte”. Predoiu a spus că iconiţele cu Arsenie Boca au fost distribuite în Bucureşti de militanţi ai PSD.
 
Sursa foto: captură video mediafax.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii