Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

22.000 de oameni la mitingul ACL de la Far (gaerie foto)

ro

11 Oct, 2014 14:23 2265 Marime text
Biroul de presă al ACL Constanța a remis presei un comunicat, imediat după încheierea mitingului electoral din Piața Far.

"Alianța Creștin-Liberală Constanța dorește să mulțumească Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, Serviciului Poliției Rutiere Constanța, Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și celorlalte autorități implicate pentru asigurarea în cele mai bune condiții a ordinii publice și a circulației pe toată durata desfășurării mitingului regional de susținere a candidatului ACL la președinția României, Klaus Iohannis.
 
Conform estimărilor noastre, confirmate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, la eveniment au participat 22.000 de membri și simpatizanți ai Alianței Creștin Liberale din Constanța, Brăila, Ialomița, București, Ilfov, Tulcea, Călărași, Prahova și Giurgiu, cărora le mulțumim, de asemenea, pentru participare și susținere.
 
Totodată ne manifestăm speranța că nu am creat un disconfort foarte mare cetățenilor municipiului Constanța și le mulțumim pentru înțelegere. În momentul de față, circulația pe arterele rutiere din zona Pieței Far reintră în normal", se arată în documentul citat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii