Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa „Am votat pentru comasarea alegerilor și pentru liste comune la alegerile europarlamentare“

ro

22 Feb, 2024 08:30 627 Marime text
Prefectul județului Constnața, Silviu Coșa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care menționează că a votat pentru comasarea alegerilor și pentru liste comune la alegerile europarlamentare.

Acesta precizează că „România are nevoie de stabilitate politică, nu de scandaluri, are nevoie de echilibru bugetar, are nevoie de bani europeni, are nevoie de programe guvernamentale pentru infrastructură, are nevoie de siguranța oferită de NATO și de UE“.

„Politica este pragmatică. Nu este loc pentru orgolii sau decizii emoționale.
Pentru că oamenii și-au pus încrederea în votul pe care ți l-au acordat. Nu le poți reprezenta speranțele stând pe margine și comentând ce fac alții. Nu poți visa, din protest în protest, la vremea în care vei câștiga singur alegerile și vei face și vei drege.
Oamenii care te votează vor rezultate, acum. România are nevoie de stabilitate politică, nu de scandaluri, are nevoie de echilibru bugetar, are nevoie de bani europeni, are nevoie de programe guvernamentale pentru infrastructură, are nevoie de siguranța oferită de NATO și de UE. Acum.
Politica este pragmatică. Alături de alți 47 de colegi din #BPN am votat pentru comasarea alegerilor și pentru liste comune la alegerile europarlamentare“ - a menționat Silviu Coșa pe Facebook.

Citește și: 

LIVE VIDEO TEXTLiderii Coaliției anunță când vom merge la vot anul acesta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii